Tisztelt leendő Partnerünk!

Metrológiában járatos szakember sok van de a pontosságot precizitással ötvözni tudó jó szakember annál kevesebb !

A 3dM Információs Bázis a 3d méréstechnikában professzionális szinten járatos vállalkozások számára nyújt lehetőséget tevékenységük bemutatására , esetleges szabad kapacitásaik felajánlására vagy ha a mérési eredményeik deklarálása érdekében független mérési eredmények szükségesek illetve ha sürgős vagy speciális mérési feladatot kell elvégezni és a saját mérőeszközük ezt nem teszi lehetővé akkor a 3dM Információs Bázisban könnyen megtalálhatják az elvárásaiknak legjobban megfelelő Felhasználót. Amennyiben szabad gyártói kapacitást keres , könnyen megtalálhatja a a Felhasználók között azt a jövőbeni beszállítót aki megfelelően ellenőrzött és deklarált minőségben tudja előállítani és biztosítani a szükséges terméket.

A minden Felhasználónál igény szerint felsorolt referencia lista – és azok ellenőrizhetősége – nagyban elősegíti az ipar hasonló területein tevékenykedő cégek kapcsolatba kerülését vagy az egymást kiegészítő illetve kisegítő kapcsolatok létrejöttét.

A Felhasználók által megadott és a Szolgáltató által a Felhasználók adatlapjára feltöltött adatokhoz nyilvános hozzáférés nincs, az adatokhoz és információkhoz csak és kizárólag a 3dM Információs Bázishoz csatlakozott és a Szolgáltatóval szerződött szakmai Felhasználók férhetnek hozzá.

A mobileszközökre optimalizált weboldal biztosítja a Felhasználók kényelmét és az egyre szélesebb körben történő hozzáférést 3dM Információs Bázishoz.

A weboldalon keresztül reklámokat, hírleveleket és egyéb kéretlen információkat küldeni illetve továbbítani szigorúan Tilos! Amennyiben ilyen eset előfordul, a Felhasználó jelzése alapján a fent leírtak megszegőjének információs oldala azonnali hatállyal törlésre kerül.

A Felhasználó részéről megadott adatok valódiságáért és azok hitelességért, pontosságáért kizárólag maga a Felhasználó felel.

A Felhasználó adatait a Szolgáltató bizalmasan kezeli, a birtokába kerülő információkat Üzleti titokként kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

Felmerülő kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!