Közvetítés, képviselet

Tisztelt leendő Ügyfelünk !

Kiterjedt kapcsolatrendszerünkből eredően vállaljuk cégek , vállalkozások szolgáltatásainak illetve termékeinek képviseletét . Partnereink részére felkutatjuk és megtaláljuk az igényeiknek és elvárásaiknak  legmegfelelőbb ár/érték arányú termékek illetve szolgáltatások beszerzési lehetőségeit .
Rövidtávon ( projektek támogatása - eseti közvetítő szerződés - ) és hosszútávon ( folyamatos termék vagy szolgáltatás képviselet - üzletszerzői szerződéssel - ) is megtaláljuk a legjobb lehetőséget , hogy cégének vagy vállalkozásának profittermelő képessége növekedjen vagy a beszerzésre fordított költségei csökkenjenek .
Legfőképpen minőségi , speciális igényeket kielégítő illetve egyedi paramétereknek megfelelő számítástechnikai eszközök beszerzésében illetve személygépkocsik tartós bérlésében ( 1 darabtól a flottáig ) tudunk hatékonyan közreműködni de egyéb igényeikkel is forduljanak hozzánk bizalommal .
Hisszük , hogy a versenyképesség soha nem csupán ár kérdése és hiszünk a minőség jelentőségében s nem hiszünk az olcsó megoldásokban!

Kapcsolat : contact@3dmeasurements.hu (link sends e-mail)